Uitnodiging rondleiding verlicht Amersfoort

Amersfoort, 2 januari 2012

Betreft: Uitnodiging rondleiding verlicht Amersfoort

De OBA nodigt u van harte uit voor een rondleiding bij avond door de binnenstad van Amersfoort. In een groot deel van de binnenstad hangt nu feestverlichting. Door gebruik van LED lampen is een grote stap gezet naar duurzame verlichting. De feestverlichting is bijzonder gevarieerd. Naast verlichting die over straten heen hangt, is deze ook op lichtmasten bevestigd, in bomen en aan gevelwanden.

Deze winter laten drie partijen in verschillende gebieden zien wat ze kunnen. Voor het volgend jaar wordt er één plan voor de feestverlichting tot op het niveau van straten en pleinen uitgewerkt.

Graag willen zij uw mening meenemen in het pakket van eisen en wensen voor het plan van 2012. Daarom nodigen zij u uit om de verschillenden gebieden met ons te gaan bekijken. Het doel is om ideeën op te doen over de te verlichten routes, de soorten toe te passen verlichting, de variatie in ornamenten en de sfeer.

De avonden dat er rondleidingen zijn:

dinsdag 10 januari,
dinsdag 17 januari en
woensdag 18 januari.

Aanvang: 19.30 uur, afsluiting rond 21.00 uur

Startplaats: Hellestraat voor het gebouw van Parkeerservice

U kunt zich via een e-mail opgeven: info@obaamersfoort.nl

Indien u de rondleiding niet kunt bijwonen, kunt u vanaf medio januari via de website van de OBA uw mening geven: www.oba-amersfoort.nl

Het plan voor de feestverlichting is voorbereid door een projectgroep van de OBA. De projectgroep bestaat uit enkele vrijwilligers die nauw betrokken zijn bij de detailhandel,  horeca en eigendom van panden. Dit alles in overleg met medewerkers van de gemeente. Het plan wordt gefinancierd vanuit het
Ondernemersfonds Amersfoortse Binnenstad.